logo Reflectie Communicatie

Online Marketing

Veel bedrijven houding zich nog teveel bezig met de traditionele marketing, en vergeten de mogelijkheden van de digitale media, zoals marketing via sociale media als Facebook en Twitter. Via internet marketing kunt u uw doelgroep doelgericht bereiken. Maar u moet hier niet aan doen omdat het een "trend" is, nee u moet er een doel mee hebben. Daarom beginnen wij met u deze vraag te stellen. Zo kan het zijn dat u uw klantbinding wilt versterken, of meer bezoekers naar uw webwinkel wilt krijgen. Wij denken met u mee en kijken welke strategie voor u het beste is.

Ook is het belangrijk dat u, wanneer u online aanwezig bent met uw bedrijf, wel vindbaar bent. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, en dit houdt in dat wij ons er voor inzetten, dat u bedrijf op de voor u en uw doelgroep relevante zoektermen zo hoog mogelijk in de zoekmachines te vinden bent.

Door middel van direct e-mails, kunt u uw doelgroep persoonlijk aanspreken. U kunt uw klanten in deze e-mails bijvoorbeeld aanbiedingen doen, of ze op de hoogte brengen van nieuwe producten. Vanaf het ontwerp tot het verzenden toe kunnen we u van dienst zijn.

ga_terug Ga terug naar het diensten overzicht